Welkom bij DCR!

Wil je Nederlands leren? DCR organiseert taalcursussen Nederlands in Rotterdam op verschillende niveaus. DCR biedt goedkope privélessen en taalcursussen aan aan iedereen in Rotterdam. DCR is gevestigd in het Oude Noorden en is daardoor gemakkelijk te bereiken vanaf Kralingen, Blijdorp, Hillegersberg en Rotterdam Centrum.

Of je nu expat, au pair of student bent, DCR heeft een cursus speciaal voor jou. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we je persoonlijke aandacht geven en de prijs toch laag houden. Je leert in een gezellige maar professionele sfeer met mensen van jouw niveau.

Extra activiteiten

Nederlands leren bij DCR is een geweldige manier om andere cursisten Nederlands te ontmoeten en om meer te leren over de Nederlandse cultuur. We bieden extra activiteiten aan, zoals gespreksavonden, filmavondjes, en een stadstour.

Nederlands Leren

Leer Nederlands in een groep of met privélessen. DCR biedt cursussen aan voor beginners maar ook voor mensen die de taal al aardig kunnen spreken maar toch nog willen verbeteren. Ben je van plan om een Inburgeringsexamen of Staatsexamen te gaan doen? DCR kan je helpen met de voorbereiding.

 

Hier Inschrijven Button